-10%

Drikkepost Ultimate Edition - Kvæg

Drinking Post Waterer – kvæg
Frost- og algefri drikkepost fra Drinking Post Waterer til kvæg. Leveres med standard muleklap og alle nødvendige dele til montering.

Dimensioner:
Længde: 183 cm
Bredde: 20 cm
Vægt 16,33 kg

5.125,50 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse:

Frostsikret og algefri Drikkepost til kvæg

Drikkeposten fra Drinking Post Waterer leverer frisk vand til dit kvæg året rundt. Drikkeposten bruger ikke strøm og fungerer ved et normalt vandtryk på 1,75 – 4,5 bar og leverer ved ca. 2 bar 10,5 liter i minuttet.
Med en Drinking Post Waterer slipper du for manuel opfyldning af kvægets drikkekar samt problemer med frosne vandbaljer om vinteren og farlige alger og bakterier i drikkevandet om sommeren. Drikkevandet holder en temperatur på gennemsnitlig 6-9°C  året rundt.

Giv dine dyr de bedste betingelser

Dyr skal have adgang til frisk vand døgnet rundt.
Med en drikkepost fra Drinking Post Waterer skal du aldrig igen spekulere over, om dine kvæg har vand nok til hele dagen.

Sådan virker Drinking Post Waterer

Når dyrene får lyst til vand, trykker de på muleklappen, og der bliver pumpet vand op i skålen ved hjælp af vandtrykket. Når dyret er færdigt med at drikke, drænes skålen fuldstændig for vand. Således ligger der aldrig vand i skålen, og drikkeposten vil derfor altid være frostsikret og algefri. Kvæget lærer hurtigt at betjene muleklappen. Der kan evt. anvendes en træningsmuleklap.

Spar tid og penge med Drinking Post Waterer

Med en eller flere drikkeposter placeret rundt i folden eller på marken, er det ikke længere nødvendigt at fylde vand op manuelt, at skulle rense drikkekarrerne for alger og bakterier eller slå is fri af drikketrug, når det er frostvejr. Der skal heller ikke bruges strøm og penge på varmelegemer til at holde drikketrugene frostfrie.

Det er enkelt at montere Drinking Post Waterer

Vandrør og bunden af din Drinking Post Waterer skal graves ned, så de er placeret i frostsikker jord, hvilket i eksempelvis Danmark er ca. 90 cm nede. Herefter er det enkelt at montere drikkeposten og tilslutte vandet. Udførlig vejledning medfølger. Se evt. også instruktionsvideo her. OBS! Står grundvandet meget højt! Så vil drikkeposten formentligt ikke virke!

Hvis uheldet er ude, er Drinking Post Waterer nem at reparere

Er uheldet ude og går din drikkepost i stykker, er det ikke nødvendigt at grave drikkeposten op igen. Det er muligt at skifte alle de nødvendige dele ved blot at skrue skålen af. Drikkeposten er simpel i sin konstruktion, så du behøver ikke at have særlige evner for at kunne reparere den. Alle reservedele kan naturligvis købes i webshoppen.

Du kan evt. finde hjælp på vores instruktionsvideoer her.  Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

Scroll til toppen

NYHED!
Drinking Post Ultimate!

Vores nye Drikkepost Ultimate edition er landet!

Den nye Ultimate edition har fået nyt design i form af en nyudviklet drikkeskål og en ny ventil. 

Der er 5 års garanti på den nye Ultimate edition! 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.