-10%

Drikkepost Ultimate Edition - Heste

Drikkepost til Heste
Frost- og algefri drikkepost fra Drinking Post Waterer til heste. Leveres med standard muleklap og alle nødvendige dele til montering. Drikkeposten virker i intervallet [0-20] antal heste pr. drikkepost. Leverer 10,5 liter pr. minut ved ca. 2 bar tryk. Vores Drikkepost Ultimate edition kommer med 5 års garanti på hele drikkeposten.

Drikkepost 7’ (213 cm) passer til frostdybde 48-100 cm.

Drikkepost 8’ (244 cm) passer til frostdybde 100-120 cm.

Er din frostdybde længere nede? Ring venligst!

Dimensioner:
Længde: 213-244 cm
Bredde: 20 cm
Vægt 18,4 kg

5.215,50 kr.5.485,50 kr.

Delbetaling
189 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.216 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 189 kr. Samlede kreditomk. 1.561 kr. Samlet tilbagebetaling 6.777 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,40%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse:

Frost- og algefri Drikkepost til heste

Drikkeposten fra Drinking Post Waterer leverer frisk vand til dine heste hver gang. Drikkeposten bruger ikke strøm og fungerer ved et normalt vandtryk på 1,75 – 4,5 bar og ved ca. 2 bar tryk leverer drikkeposten 10,5 liter i minuttet (kravet til heste er min. 8 liter pr. minut).
Med en drikkepost fra Drinking Post Waterer slipper du for manuel opfyldning af hestens drikkekar samt problemer med frosne vandbaljer om vinteren og farlige alger og bakterier i drikkevandet om sommeren. Drikkevandet holder en konstant temperatur på gennemsnitlig 6-9°C året rundt.

Konstant tempereret vand

Undersøgelser viser, at heste foretrækker vand med en temperatur på mellem 6 og 12°C. Når dyrene har adgang til vand med en korrekt temperatur, drikker hesten mere og opnår dermed en god væskebalance.
Drikkeposten fra Drinking Post Waterer leverer rent drikkevand til hesten med en konstant temperatur på gennemsnitlig 6-9°C .
For de mere ambitiøse ryttere kan dette være en vigtig og afgørende faktor i forhold til at præstere maksimalt.

Sådan virker drikkeposten fra Drinking Post Waterer

Når hesten får lyst til vand, trykker den på muleklappen, og der bliver pumpet vand op i skålen ved hjælp af vandtrykket. Når hesten er færdig med at drikke, drænes skålen fuldstændig for vand. Således ligger der aldrig vand i skålen, og drikkeposten vil derfor altid være frost- og algefri. Hestene lærer hurtigt at betjene muleklappen. Der kan evt. anvendes en træningsmuleklap, som medfølger sammen med drikkeposten.

Spar tid og penge med drikkeposten fra Drinking Post Waterer

Med én eller flere drikkeposter placeret rundt i folden eller på marken, er det ikke længere nødvendigt at fylde vand op manuelt, at skulle rense drikketrug for alger og bakterier eller slå is fri af drikketruget, når det er frostvejr. Der skal heller ikke bruges strøm og penge på varmelegemer til at holde drikketrugene frostfrie.

Det er enkelt at montere drikkeposten fra Drinking Post Waterer

Vandrør og bunden af drikkeposten skal graves ned, så de er placeret i en frostfri dybde, hvilket i eksempelvis Danmark er ca. 90 cm nede. Herefter er det enkelt at montere drikkeposten og tilslutte vandet. Udførlig vejledning medfølger. Se evt. også instruktionsvideo her. OBS! Står grundvandet meget højt! Så vil drikkeposten formentligt ikke virke!

Hvis uheldet er ude, er Drinking Post Waterer nem at reparere

Er uheldet ude og går din drikkepost i stykker, er det ikke nødvendigt at grave drikkeposten op igen. Det er muligt at skifte alle de nødvendige dele ved blot at skrue skålen af. Drikkeposten er simpel i sin konstruktion, så du behøver ikke at have særlige evner for at kunne reparere den. Alle reservedele kan naturligvis købes her i webshoppen.

Du kan evt. finde hjælp på vores instruktionsvideoer her.  Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Scroll til toppen

NYHED!
Drinking Post Ultimate!

Vores nye Drikkepost Ultimate edition er landet!

Den nye Ultimate edition har fået nyt design i form af en nyudviklet drikkeskål og en ny ventil. 

Der er 5 års garanti på den nye Ultimate edition! 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.