Drikkepost – Transportabel

Transportabel drikkepost fra Drinking Post Waterer

Med den transportable drikkepost fra Drinking Post Waterer har du mulighed for nemt at etablere vand til din sommerfold eller andre steder, hvor der midlertidigt er behov for vand. Denne drikkepost kan bruges af heste, kvæg samt småkvæg.

Dimensioner:
Længde: 90 cm
Bredde: 20 cm
Vægt 9,07 kg

3.695,00 DKK

Delbetaling
183 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.695 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 183 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.391 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 18,56%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Beskrivelse:

Giv dine dyr de bedste betingelser – også ved midlertidigt ophold

Dyr skal have adgang til frisk vand døgnet rundt.
Med en transportabel drikkepost fra Drinking Post Waterer skal du aldrig igen spekulere over, om dine dyr har vand nok til hele dagen – uanset hvor I er.

Slip for varmt vand drikkevand og alger

Den transportable drikkepost fra Drinking Post Waterer er smart, fordi den nemt kan flyttes rundt efter behov. Den bør kun anvendes udendørs i sommerhalvåret. Fordelen ved den transportable drikkepost er, at dyrene har adgang til frisk vand døgnet rundt, uden at vandet står og bliver varmt i solen og der kommer alger og andre bakterier i.

Sådan virker den transportable Drinking Post Waterer

Den transportable drikkepost fra Drinking Post Waterer skal blot forbindes med en vandslange.
Drikkeposten bruger ikke strøm og fungerer ved et normalt vandtryk på 1,75 – 4,5 bar og leverer ved ca. 2 bar 10,5 liter i minuttet (kravet til fx. heste er min. 8 liter pr. minut).
Når dyrene får lyst til vand, trykker de på støde- eller muleklappen, og der bliver pumpet vand op i skålen ved hjælp af vandtrykket. Når dyret er færdigt med at drikke, drænes skålen fuldstændig for vand. Således ligger der aldrig vand i skålen, og drikkeposten vil derfor ikke samle alger og bakterier. Dyrene lærer hurtigt at betjene støde- og muleklappen.

Spar tid og penge med den transportable Drinking Post Waterer

Med en eller flere drikkeposter placeret rundt i sommerfolden eller på marken, er det ikke længere nødvendigt at fylde vand op manuelt og at skulle rense drikkekarrerne for alger og bakterier.

Hvis uheldet er ude, er Drinking Post Waterer nem at reparere

Er uheldet ude og går din drikkepost i stykker, er det muligt at skifte alle de nødvendige dele ved blot at skrue skålen af. Drikkeposten er simpel i sin konstruktion, så du behøver ikke at have særlige evner for at kunne reparere den. Alle reservedele kan naturligvis købes i webshoppen.

Du kan evt. finde hjælp på vores instruktionsvideoer her.  Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.