Om os

Kavi-Trading ApS er virksomheden bag drinkingpost.dk

Målet hos Kavi-Trading ApS er at kunne tilbyde det bedste produkt og den bedste kundeservice. Vi hjælper dig med alt lige fra hvilken drikkepost, der matcher dine behov til support af nedgravningen af din nye drikkepost.

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål.

Firmainformation
Kavi-Trading ApS
Aarhusvej 38,
8543 Hornslet

Direkte: 0045 29896882
Hovednummer: 0045 86869520
CVR-nummer 41079126

Som et led i at udbrede produktet så tæt på din lokation som muligt. Forsøger vi hele tiden at finde nye samarbejdspartner, som kan tilbyde produktet i deres sortment hvor du kan se varen fysisk – Se vores forhandler kort og find ud af hvem er forhandler produktet tættest på dig. Alternativ hvis du ikke kan finde en forhandler, så kan du selvfølgelig altid købe produktet her på webshoppen.

Baggrund for Kavi-Trading ApS.

Kavi-Trading ApS blev startet i januar 2020. Holdet bag Kavi-Tradig ApS bygger på mange års erfaring indenfor hold af dyr og især heste og derfor ved vi hvilke krav et husdyr har og hvilke krav vejret sætter til holdbarheden af produkter, som står udenfor året rundt.

Følg os på vores Facebook.

Vi har lavet en Facebook, som vil komme med opslag omkring kunder, som har købt vores produkt og deler ud af deres erfaringer med drikkeposten. Dertil har vi også sommetider konkurrencer kørende, hvor vi udlodder forskellige præmier i løbet af året.

kontakt os

map-white-cut

Kavi-Trading ApS

1 of 1
Scroll til toppen

NYHED!
Drinking Post Ultimate!

Vores nye Drikkepost Ultimate edition er landet!

Den nye Ultimate edition har fået nyt design i form af en nyudviklet drikkeskål og en ny ventil. 

Der er 5 års garanti på den nye Ultimate edition! 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.